top of page

Portes Obertes Virtuals 2024-2025
Educació Infantil

Col·legi PIUS XII - Palma

Benvinguts

Benvinguts a Pius XII, una comunitat que aprèn!
Formam a les persones que canviaran el món!

La comunitat educativa de Pius XII vos dona la benvinguda al nostre espai i vos agraeix aquesta visita i el vostre interès en valorar la nostra escola com a opció per a educar el tresor més apreciat que teniu, els vostres fills.

 

No és fàcil prendre la decisió de triar escola per als vostres fills i filles,és moment de plantejar-se moltes coses, quina educació volem, en quin ambient educatiu, amb quins professionals... Per aquest motiu vos proposam obtenir la màxima informació possible. Hem organitzat unes jornades de Portes Obertes dia 13 d'abril. Ens hem proposat facilitar la vostra visita amb aquest recorregut virtual. Podeu invertir tot el temps que volgueu perquè teniu vídeos de com celebram les nostres festes i tradicions, dels tallers amb els que treballam amb els infants els horabaixes, imatges dels espais, de les activitats d'aula, sortides... 

 

A part del recorregut virtual podeu veure quin és l'equip de mestres i consultar informació general del centre i els serveis que ofereix a l'aparat d'informació.

 

Estam a la vostra disposició per a qualsevol dubte o consulta mitjançant el telèfon 661 43 93 66 o l'adreça de correu dolors.roddriguez@piusxii.es. També teniu la possibilitat de demanar una reunió personalitzada amb la directora i amb la coordinadora d'educació infantil ja que pot haver problemes de salut que puguin necessitar d´un seguiment molt individualitzat, temes d´atenció a la ... que vos preocupin especialment. Per això i tot allò que necessiteu estam a la vostra disposició. 

 

Esperam que trieu la millor opció pel futur dels vostres fills i filles.

Recorregut virtual

Vos convidam a fer una visita virtual per les nostres aules, patis i espais comuns. Allà hi trobareu moltes més coses que podreu visionar fent clic als enllaços que surten a les pàgines.

Captura de Pantalla 2020-05-13 a les 11.

© 2020 by Col·legi Pius XII. Educació Infantil

WEB.jpg
  • Facebook icono social
bottom of page